Neked is sikerül!

Életmódváltás Krisztával

Almádi fitnesz sport
Laczó Kriszta logó Balatonalmádi fitness

fitnesz edző, jóga oktató vagyok, 20 éve foglalkozom sport oktatással.

Veled mi történt az elmúlt 20 évben? kattints ide!
 • Okleveles aerobic sportoktató (Fitness Company – 2000.)
 • Kick-Boksz oktató (Fitness Company – 2002.)
 • Testegyensúly – preventív gerinctréner (Fitness Company – 2007.)
 • Kölyökfitness oktató (Fitness Company – 2009.)
 • Gymstick muscle instruktor (Fitness Company – 2016.)
 • Pulzuskontroll (Fitness Company – 2017.)
 • Bosu Instruktor (Bosu Hungary Képzés és Oktatási Központ – 2017.)
 • Bosu Instruktor Level 2 (Bosu Hungary Képzés és Oktatási Központ – 2018.)
 • Bosu Kids oktató (Bosu Hungary Képzés és Oktatási Központ – 2018.)
 • Életmód és Táplálkozási Tanácsadó (International Sporttrainer Academy – 2018.)
 • Stretching és ellazulási technikák (Art Edzőképzés – 2018.)
 • Jógaoktató (Fitness Company – 2020.)

Az optimális testsúlyt, a formás testet, a feszes izomzatot két fő tényező befolyásolja: az elfogyasztott táplálék megfelelő mennyisége és minősége, valamint a rendszeres testmozgás. Életmód-programomban ezekhez szeretnék Neked segítséget nyújtani.

A Nekem is sikerül életmódváltó program 3 fő részből áll: 

 • heti 5 nap sportolás a saját szinteden a videóim segítségével, 
 • csökkentett energiabevitel a receptjeim segítségével összeállított étrend alapján,
 • a csoport motiválása, kérdéseitek megválaszolása, beszámoló az eredményeitekről, egymás bíztatása zárt facebook csoportban

Nagyon fontos, hogy a program egészséges személyek részére készült, bármilyen betegség esetén csak orvosod hozzájárulásával állj neki. A programba való belépéssel a résztvevők nyilatkoznak arról, hogy betegségük nincs, és a programot saját felelősségükre végzik.

A nekem is sikerül életmódváltó programhoz,

most kedvezményes, bevezető áron, 3.000 Ft havi díj ellenében tudsz csatlakozni kortól és nemtől függetlenül.

Az emailben történő jelentkezésedet követően küldök egy regisztrációs lapot, melyet kérlek küldj vissza, és kérlek utald el a havi részvételi díjat.

Ezt követően máris küldöm a programhoz a hozzáférési kódokat, mellyel eléred a folyamatosan bővülő edzésvideókat és recepteket, valamint meghívlak az online csoportunkba is, ahol bármikor felteheted kérdéseidet.

 

Várlak szeretettel, mozogjunk együtt!

Edzésvideó borítókép

Az edzésvideókat 3 nehézségi szintre osztottam: kezdő, középhaladó, haladó. A gyakorlatok egyre nehezednek, egyre komolyabb kihívást jelentenek, egyre nagyobb a terhelés, ezért a fokozatokat minden esetben be kell tartanunk.

Azt javaslom, hogy a heti 5 edzésnap mellett kb. 2 hónapig végezd a kezdő videókat, azt követően kb. 2 hónapig a középhaladó, majd azt követően a haladó és a középhaladó videókat vegyesen. A regisztrációdtól kezdődően fogjuk számolni a hónapokat.  

Bármilyen betegség, mozgásszervi elváltozás esetén orvosoddal konzultálj kérlek, hogy milyen mozgás engedélyezett számodra.

A rendszeres testmozgásnál célozzuk meg a heti 5 napot, minden nap legalább 30-40 perc mozgással, de még jobb, ha 50-60 percet tudsz mozgásra szánni.

A videókat használva mindezt a szakmai vezetésemmel, eszközök nélkül, könnyedén, szórakoztatóan, egyszerűen kivitelezhető gyakorlatokkal, az otthonodban tudod megvalósítani! A videók egyaránt tartalmaznak pulzusemelő, erősítő, küzdősport elemeket is, mert véleményem szerint ez a módszer a leghatékonyabb az optimális súly és forma eléréséhez.

Ami miatt imádom  Kriszta edzéseit,az a profizmusa, az órákon sugárzó jó hangulat, vidámság, családias légkör,változatos eszközökkel, mozgáselemekkel,jó zenével fűszerezve.

A végeredmény pedig: kellemes fáradtság, formás izmok,lelki,szellemi feltöltődés, és életre szóló barátságok. 4 éve vagyok a Krisz Team tagja, nem hagynék ki egy alkalmat sem. Izmosodtam,ellenállóbb vagyok a betegségekkel szemben és a gerincproblémáim pedig teljesen megszűntek. 

Egyet sajnálok,hogy nem korábban csatlakoztam a csapathoz. 🙂

Réz Edina

Nézz bele ingyen az online edzésvideóba,

próbáld ki ezt a receptet

és írd meg nekem a tapasztalataidat!

Kattints és töltsd le ezt a receptet!

Túrógombóc egészségesen

edzésvideók

BEMELEGÍTÉSEK

A testedzést minden esetben sportruhában, sportcipőben, étkezés után legalább 1 órával a bemelegítéssel kezdd, hiszen a szervezetet fel kell készítenünk a terhelésre.

A bemelegítő videókban fokozatosan emeljük a pulzusunkat, melegítjük és nyújtjuk izmainkat,  felkészítjük a testet az igénybevételre.

edzésvideók

GYAKORLATOK

Egy videó kb. 5 perc hosszúságú, mely után 1-2 perc pihenőt tarts, közben igyál pár korty vizet, törölközz meg, szusszanj, majd ezután ismételd el az egészet még 3-szor, 4-szer.

Ha kezdőként állsz neki a sportolásnak, akkor kezdetben csak 2-3 kört végezz, majd ahogy fejlődsz, emelheted az ismétlésszámot.

 

edzésvideók

GYAKORLATOK

Egy videó kb. 5 perc hosszúságú, mely után 1-2 perc pihenőt tarts, közben igyál pár korty vizet, törölközz meg, szusszanj, majd ezután ismételd el az egészet még 3-szor, 4-szer.

Ha kezdőként állsz neki a sportolásnak, akkor kezdetben csak 2-3 kört végezz, majd ahogy fejlődsz, emelheted az ismétlésszámot.

 

edzésvideók

NYÚJTÁS

Az edzést minden alkalommal a nyújtással fejezd be. A nyújtás alatt pulzusunk visszaáll a nyugalmi szintre, megdolgoztatott, megfeszült izmainkat megnyújtjuk, mely elengedhetetlen a fejlődéshez.

Legalább heti 4 alkalommal válassz a videók közül egyet, váltogasd őket rendszeresen akkor is, ha van köztük kedvenced.

Ha van kedved  5. edzésnapon végezz másfajta mozgást az alábbiak közül: kocogás, futás, úszás, kerékpározás, hegymászás, szintén legalább 30-40 perc időtartamban, ha ezeket nem szereted, akkor marad a videó.

A videótárat folyamatosan bővíteni fogom.

mintaétrend

Háziasszonyként, anyaként szívesen készítek ételeket családom számára, és azokat a recepteket szeretem, amelyek nem csak egészségesek, de kevés alapanyagból és gyorsan elkészíthetőek.

A számotokra összeállított étrend is ilyen, a legtöbb étel kb. 30 perc munkával elkészíthető. Nálunk a család is szívesen fogyasztja ezeket az ételeket, készítsd nagyobb mennyiségben, és fogyasszátok együtt, így nem kell mindig magadnak külön főzni, időt takaríthatsz meg.

Bármilyen betegség, táplálkozási panasz, ételallergia, intolerancia esetén orvosoddal konzultálj kérlek, hogy engedélyezett-e számodra a fogyókúra, a fogyókúrával járó csökkentett energiabevitel, mert az étrend egészséges személyek számára készült. 

Ételfotó
Ételfotó

A heti 5 edzés mellett a sikeres fogyáshoz kb. napi 1600 kcal-t vehetsz magadhoz nőként, kb. 2100 kcal-t vehetsz magadhoz férfiként.

Ez egy átlagos ember, közepesen aktív életmódja mellett igaz, ha ennél pontosabb értéket szeretnél, azt személyre szabottan ki kell számolni.

Iránymutatásnak ezeket az értékeket tartsd szem előtt. A saját mintaétrendedet Te magad válogathatod össze a megadott receptek alapján, sőt ha van időd, Te magad is kísérletezhetsz.

Én az elkészített ételeimnél pontos mérlegelés, alapos számítások után feltüntettem Nektek, hogy az étel egy adagja mennyi kalóriát, szénhidrátot, fehérjét és zsírt tartalmaz. Úgy válogass a receptek közül, hogy a napi 1600 kcal-t (nő esetében) illetve 2100 kcalt-t (férfi esetében) ne lépd túl. A kívánt súly elérését követően pedig néhány 100 kcal-val emeld.

Újabb receptjeimet is természetesen meg fogom osztani a programban részt vevőkkel, így hónapról hónapra egyre több étel közül tudsz majd válogatni kedved szerint.

Írj nekem!

8 + 5 =

Laczó Kriszta fitneszoktató